Palvelut kiinteistöille:

Teollisuuskiinteistöt

Varmista teollisuuskiinteistön tuotanto Huoltoturvan avulla

Huoltoturvan tarjoamilla ratkaisuilla pidät teollisuuskiinteistön rattaat pyörimässä ja nostat tuotantovarmuuden uudelle tasolle. Huoltoturvan kautta saat käyttöösi 50 kiinteistötekniikan eri osa-alueiden osaamiseen erikoistunutta ammattilaista.

Teollisuuskiinteistöjen hoitamisessa panostamme erityisesti ennakoiviin huoltotoimenpiteisiin sekä nopeaan vasteaikaan huoltotoimenpiteitä vaativien vikojen ilmetessä. Tarjoamme kaikille kiinteistölle esimerkiksi laajoja energiatehokkuuden sekä lämmitysjärjestelmien etävalvontapalveluita. Kaikki tekemämme huoltotoimenpiteet kirjataan sähköiseen järjestelmäämme, jonka kautta tehdyt toimenpiteet ovat helposti tarkistettavissa.

Huoloturvan sopimusasiakkaana käytössäsi on Etelä-Karjalan alueella toimiva 24/7 päivystys, joka on valmiina hoitamaan mahdollisia ongelmatilanteita jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri.

Energiaturva

Energiaturva-paketimme on suunniteltu optimoimaan kiinteistösi energian käyttö vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Huoltoturvan kautta saat kiinteistöllesi energiakartoituksen, energialaskelman sekä tarjouksen lämmitysjärjestelmän päivityksestä.

Etäturva

Etäturva on Huoltoturvan tarjoama palvelu, jonka avulla kiinteistösi lämmönjakokeskus tai ilmanvaihtokone saadaan liitettyä etävalvontaan. Laitteiston etävalvonnalla turvaat kiinteistösi tekniikan toimivuuden, sekä joustavan huolto- ja korjaustoiminnan.

Vesi- ja vuototurva

Älä anna vesivahingon yllättää. Vesivahinkojen osalta parasta toimintaa on ennakointi, mutta vahingon sattuessa tärkeintä on saada ammattilainen paikalle nopeasti kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta.

Katso myös palvelut muille kiinteistöille