Automaatio

Huoltoturva – energiatehokkuutta automaatiolla

 

Automaatio on tärkeä osa kokonaisuutta, jonka tehtävä on yhdistää erilliset järjestelmät osaksi toimivaa kokonaisuutta. Paras lopputulos saadaan, kun automaatiosuunnittelu hoidetaan omana suunnittelukokonaisuutenaan, kuitenkin niin että sen toiminta suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä eri alojen suunnittelijoiden kanssa.

Kattavat automaatiopalvelut:

  • Kiinteistötekniikan etävalvonta
  • kiinteistöjen ja teollisuuden automaatiosuunnitelmat
  • tuotantoprosessien suunnittelu
  • ohjelmoitavat logiikat
  • hajautetut järjestelmät

Etävalvonta

Mihin kiinteistöt tarvitsevat etävalvontaa?

Kiinteistötekniikkaasi valvoo aina ammattilainen, joka tietää miten järjestelmän tulee toimia ja miten erilaisiin hälytyksiin tulee reagoida. Etävalvonta vähentää kiinteistöön paikan päälle tehtävien tarkastus- ja selvityskäyntien määrää.

Etävalvonta mahdollistaa lämmityksen, ilmanvaihdon, jäähdytyksen yms. järjestelmän säätämisen ja seuraamisen reaaliaikaisesti etäyhteyden välityksellä. Mikäli hälytys vaatii käynnin kohteessa, tiedetään jo valmiiksi mitä lähdetään selvittämään/korjaamaan. Hälytyksistä saadaan tieto heti, ja niihin voidaan reagoida välittömästi.

Kiinteistön toimintaa voidaan seurata ja toiminnasta saadun datan perusteella voidaan korjata olosuhteita, tehostaa toimintaa, ehkäistä laitteiden vikaantumista ja korjata järjestelmien häiriötiloja.

Etävalvontaratkaisulla voidaan yhdistää samaan valvomoon eri automaatiotoimittajien laitteita. Valvo siis kaikkia kiinteistöjäsi laitetoimittajasta riippumatta. Järjestelmä on kehitetty palvelemaan asiakkaita, joilla on vastuullaan tai omistuksessa yksi tai useampi kiinteistö. Esimerkiksi isännöitsijät, kiinteistöjen omistajat, kunnat ja kaupungit.

Etävalvontapalvelu on käytettävissä sekä nettiselaimen kautta että mobiililaitteilla. Asiakas saa palveluun omat käyttäjäkohtaiset tunnukset.

Muut palvelumme