Palvelut kiinteistöille:

Asunto-osakeyhtiöt

Huoltoturvan avulla optimaalisimmat asumisolosuhteet jokaiseen asuntoon

Huoltoturvan palveluiden avulla varmistat asunto-osakeyhtiön kiinteistöarvon säilyttämisen myös tulevaisuudessa. Monipuolisten ammattilaistemme avulla teemme taloyhtiöstä mahdollisimman energiatehokkaan, huolehdimme sisäilman puhtaudesta ja kerromme taloyhtiön hallitukselle parannusehdotuksia, jotka auttavat tulevien remonttien ja korjauksien ennakoinneissa.

Huoltoturvan ylläpitämä sähköinen huoltokirja kertoo tarkasti mitä taloyhtiössä pitää korjata ja milloin korjaukset tulisi suorittaa. Huoltokirjan kautta voidaan samalla helposti seurata, että vikojen ylläpitämisen sijasta tarvittavat huollot tulevat todella tehtyä. Äkillisen ja pikaista korjausta vaativan vian ilmetessä ammattilaisemme saapuvat paikalle nopeasti ja lyhyellä vasteajalla. Akuuttien huoltotoimien lisäksi hoidamme esimerkiksi kylmälaitteiden vuosihuollot ja halutessanne toimitamme kiinteistöön vaikkapa latauspaikat sähköautoille.

Huoloturvan sopimusasiakkaana käytössäsi on Etelä-Karjalan alueella toimiva 24/7 päivystys, joka on valmiina hoitamaan mahdollisia ongelmatilanteita jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri.

Energiaturva

Energiaturva-paketimme on suunniteltu optimoimaan kiinteistösi energian käyttö vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Huoltoturvan kautta saat kiinteistöllesi energiakartoituksen, energialaskelman sekä tarjouksen lämmitysjärjestelmän päivityksestä.

Etäturva

Etäturva on Huoltoturvan tarjoama palvelu, jonka avulla kiinteistösi lämmönjakokeskus tai ilmanvaihtokone saadaan liitettyä etävalvontaan. Laitteiston etävalvonnalla turvaat kiinteistösi tekniikan toimivuuden, sekä joustavan huolto- ja korjaustoiminnan.

Vesi- ja vuototurva

Älä anna vesivahingon yllättää. Vesivahinkojen osalta parasta toimintaa on ennakointi, mutta vahingon sattuessa tärkeintä on saada ammattilainen paikalle nopeasti kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta.

Katso myös palvelut muille kiinteistöille