Palvelut kiinteistöille:

Asunto-osakeyhtiöt

Huoltoturvan avulla optimaalisimmat asumisolosuhteet jokaiseen asuntoon

 

Huoltoturvan palveluiden avulla varmistat asunto-osakeyhtiön kiinteistöarvon säilyttämisen myös tulevaisuudessa. Monipuolisten ammattilaistemme avulla teemme taloyhtiöstä mahdollisimman energiatehokkaan, huolehdimme sisäilman puhtaudesta ja kerromme taloyhtiön hallitukselle parannusehdotuksia, jotka auttavat tulevien remonttien ja korjauksien ennakoinneissa.

Huoltoturvan ylläpitämä sähköinen huoltokirja kertoo tarkasti mitä taloyhtiössä pitää korjata ja milloin korjaukset tulisi suorittaa. Huoltokirjan kautta voidaan samalla helposti seurata, että vikojen ylläpitämisen sijasta tarvittavat huollot tulevat todella tehtyä. Äkillisen ja pikaista korjausta vaativan vian ilmetessä ammattilaisemme saapuvat paikalle nopeasti ja lyhyellä vasteajalla. Akuuttien huoltotoimien lisäksi hoidamme esimerkiksi kylmälaitteiden vuosihuollot ja halutessanne toimitamme kiinteistöön vaikkapa latauspaikat sähköautoille.

Huoltoturvan sopimusasiakkaille saatavilla lisäpalveluna Etelä-Karjalan alueella toimiva 24/7 päivystys, joka on valmiina hoitamaan mahdollisia ongelmatilanteita jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri.

Katso myös palvelut muille kiinteistöille

Tutustu Huoltoturvan palveluihin