Palvelut kiinteistöille:

Liiketilat ja kauppakeskukset

Huoltoturvan asiakkaana saat liiketiloillesi kaikki kiinteistötekniikan palvelut yhdestä osoitteesta

Tarjoamme kaiken kokoisille liiketiloille helpon, huolettoman ja läpinäkyvän palvelukonseptin, joka huomioi kiinteistösi nykyiset ja tulevat kiinteistötekniikan tarpeet. Huoltoturvan tarjoama säännöllinen huolto sekä kiinteistöjen laajat etävalvontapalvelut näkyvät selvinä säästöinä esimerkiksi pienentyvissä huoltokuluissa ja kiinteistöjen energiankäytössä.

Huoloturvan sopimusasiakkaana käytössäsi on Etelä-Karjalan alueella toimiva 24/7 päivystys, joka on valmiina hoitamaan mahdollisia ongelmatilanteita jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri.

Energiaturva

Energiaturva-paketimme on suunniteltu optimoimaan kiinteistösi energian käyttö vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Huoltoturvan kautta saat kiinteistöllesi energiakartoituksen, energialaskelman sekä tarjouksen lämmitysjärjestelmän päivityksestä.

Etäturva

Etäturva on Huoltoturvan tarjoama palvelu, jonka avulla kiinteistösi lämmönjakokeskus tai ilmanvaihtokone saadaan liitettyä etävalvontaan. Laitteiston etävalvonnalla turvaat kiinteistösi tekniikan toimivuuden, sekä joustavan huolto- ja korjaustoiminnan.

Vesi- ja vuototurva

Älä anna vesivahingon yllättää. Vesivahinkojen osalta parasta toimintaa on ennakointi, mutta vahingon sattuessa tärkeintä on saada ammattilainen paikalle nopeasti kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta.

Katso myös palvelut muille kiinteistöille