Jäähdytys

Huoltoturva – jäähdytyksen asiantuntija

 

Huoltoturva hoitaa kylmälaitteiden huollot Etelä-Karjalan alueella yli 20 vuoden kokemuksella. Huollamme ja kunnostamme etenkin kaupan- ja teollisuuden ilmastointilaitteet sekä ilmastoinnin jäähdytys- ja lämmityslaitteet. Lisäksi huollamme ja korjaamme maalämpöpumput. 

Kattavat kylmälaitepalvelut:

    • Ilmastoinnin jäähdytys, asennus, huolto ja korjaukset

    • Kaupan- ja teollisuudenalan ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden suunnittelu, huolto ja korjaukset

    • Kaikenlaisten jäähdytyslaitteiden myynti, korjaus ja huoltosopimukset

    • Vedenjäähdytyskoneiden korjaukset ja huollot.

Kaipaatko jotain muuta palvelua kylmä-, jäähdytys- ja lämmityslaitteiden asiantuntijalta? Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme etsiä ratkaisun ongelmaasi. 

Saat kauttamme myös maalämpöpumppujen huollot ja korjaukset. 

Luotettavat huolto- ja korjauspalvelut yrityksille ja teollisuudelle

Huoltoturva on luotettava yhteistyökumppani yrityksille, taloyhtiöille, teollisuudelle sekä julkiselle sektorille. Hoidamme monipuolisesti kylmä-, lämmitys- ja jäähdytyslaitteiden asennukset, huollot ja korjaukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme myös kylmä- ja jäähdytysjärjestelmien suunnittelupalvelut.

Erikoisosaamistamme ovat kaupanalan ja teollisuuden ilmastoinnin jäähdytyslaitteet, joiden huollot ja korjaukset hoidamme ripeästi ja vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Voit myös ostaa monet jäähdytyslaitteet kauttamme. Kysy meiltä kätevää palvelupakettia, johon kuuluu jäähdytyslaitteen myynti, asennus, määräaikaishuollot sekä tarvittavat korjaukset. Olemme palveluksessasi!

Muut palvelumme