Palvelut kiinteistöille:

Hotellit ja palvelutalot

Kiinteistötekniikan palvelut juuri silloin kuin tarvitset

Huoltoturvan tarjoamien laajojen kiinteistötekniikan palveluiden avulla varmistat kiinteistösi toimintavarmuuden ja asiakkaidesi viihtyvyyden vuoden jokaisena päivänä. Huoltoturvan asiakkaana kiinteistötekniikan laitteesi ovat huollettuja toimintakunnossa 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Vikoja ilmetessä ovat ammattilaisemme valmiina saapumaan paikalle nopealla vasteajalla.

Palvelumme suunnitellaan aina kiinteistökohtaisesti, jotta asiakkaamme saavat Huoltoturvan tarjoamista mahdollisuuksista maksimaalisen hyödyn ilman turhia kustannuksia.

Huoloturvan sopimusasiakkaana käytössäsi on Etelä-Karjalan alueella toimiva 24/7 päivystys, joka on valmiina hoitamaan mahdollisia ongelmatilanteita jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri.

Energiaturva

Energiaturva-paketimme on suunniteltu optimoimaan kiinteistösi energian käyttö vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Huoltoturvan kautta saat kiinteistöllesi energiakartoituksen, energialaskelman sekä tarjouksen lämmitysjärjestelmän päivityksestä.

Etäturva

Etäturva on Huoltoturvan tarjoama palvelu, jonka avulla kiinteistösi lämmönjakokeskus tai ilmanvaihtokone saadaan liitettyä etävalvontaan. Laitteiston etävalvonnalla turvaat kiinteistösi tekniikan toimivuuden, sekä joustavan huolto- ja korjaustoiminnan.

Vesi- ja vuototurva

Älä anna vesivahingon yllättää. Vesivahinkojen osalta parasta toimintaa on ennakointi, mutta vahingon sattuessa tärkeintä on saada ammattilainen paikalle nopeasti kellonajasta ja viikonpäivästä riippumatta.

Katso myös palvelut muille kiinteistöille