Kiinteistötekniikan asennus ja huoltopalvelut yhdestä numerosta

Jäähdytys

Putkityöt

Ilmanvaihto

Sähkötyöt

Automaatio

Yksi osoite, monta tekijää

Kiinteistötekniikan huollon kattava palvelukokonaisuus

Huoltoturva on perustettu halusta tarjota Etelä-Karjalaan ammattilaisten muodostama kiinteistötekniikan huollon palvelukokonaisuus vastaamaan tämän päivän kysynnän vaatimuksiin. 50 osaajan voimin huollamme, korjaamme ja ylläpidämme kiinteistötekniikkaa muun muassa liiketiloissa, kauppakeskuksissa sekä teollisuuden kiinteistöissä.

Tarjoamme jokaiselle kiinteistölle yksilöllisesti räätälöidyn palvelupaketin, jonka avulla tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden säästää sekä aikaa että rahaa.

Palvelua nopeasti ja ketterästi

Kiinteistösi tarpeisiin sopivaa palvelua

Huoltoturvalla paikalla on aina ammattilainen, joka on valmiina tarttumaan toimeen nopeasti ja lyhyellä vasteajalla. Toimintamme ytimessä on 100% luotettava ja moniosaava palvelu jokaiselle asiakkaallemme.

Huoltoturvan tarjoama, kaikkiin kiinteistöihin soveltuva, etävalvonta vähentää turhien kohdekäyntien määrää laskien samalla asiakkaalle aiheutuvia kustannuksia. Jokainen huoltokäynti ja sen aikana tehdyt korjaukset kirjataan järjestelmään ja asiakas saa halutessaan raportin jokaisesta tehdystä huoltotoimenpiteestä.

Sopimusasikkaidemme käytössä on Etelä-Karjalan alueella toimiva 24/7 päivystyspalvelu, jonka avulla ammattilainen on saatavissa paikalle kiinteistöön koska tahansa.

100% paikallista huippuosaamista

Huoltoturvan sopimuksella saat käyttöösi yli 50 paikallista ammattityöntekijää, nopealla vasteajalla kellon ympäri.

"

Siirryimme käyttämään Huoltoturvan palveluita, koska halusimme keskittää kiinteistönhuoltoon liittyviä tarpeitamme paikalliselle toimijalle. Tällä hetkellä Huoltoturva hoitaa kiinteistömme jäähdytykseen, sähköihin, ilmanvaihtoon, putkitöihin sekä satunnaisesti automaatioon liittyviä huoltotöitä. Huoltoturvan kanssa yhteydenpito on toiminut oikein hyvin, ja hyvä vasteaika yhdistettynä ammattitaitoon on osoitus palvelun laadusta. Oman kokemuksemme perusteella voimme suositella Huoltoturvaa erityisesti sellaisille toimijoille, joilla ei ole käytössään kiinteistön ylläpidon ammattilaisia.

KIMMO PENNANEN
The Switch Drive Systems Oy

"

Huoltoturva hoitaa yrityksemme sähkö-, lvi- ja maakaasujärjestelmien huollot sekä korjaukset. Valitsimme Huoltoturvan koska halusimme kaikki huoltopalvelut yhdestä paikasta ja samalla saimme käyttöömme Huoltoturvan 24/7 toimivan päivystyksen. Huoltoturvan kanssa asioidessa palvelu on nopeaa ja ongelmatilanteissa apu on saatavilla jo saman päivän aikana. Voimme suositella Huoltoturvan palveluita kaikille kiinteistötekniikan palveluita tarvitseville

Teollisuusyritys
Etelä-Karjala

"

Mikäli tarvitsette osaajaa huoltoasioiden ennakoinnissa, tässä on oikea toimija! Olemme käyttäneet Huoltoturvan palveluita vuoden verran ja kaikki on toiminut loistavasti Huoltoturva hoitaa tilitoimistomme kiinteistön lvi-,sähkö- ja automaatioasiat helposti ja ammattitaidolla. Kiitos aina niin nopeasta palvelusta!

Tilitoimiston isännöitsijä
Etelä-Karjala

"

Asiantuntemus kaikesta LVISA talotekniikasta yhdeltä paikalliselta toimijalta. Siinä syy miksi olemme Huoltoturvan asiakas. Nyt kaksi vuotta kestäneen asiakkuutemme aikana yhteydenpito on ollut aktiivista ja apua on saatu tarvittaessa nopeasti. Talotekniikan palvelut ovat Huoltoturvalla monipuoliset ja voimme hyvin suositella palveluja esim. taloyhtiöille.

Taloyhtiö As Oy Ainonkulman puheenjohtaja
Etelä-Karjala

Kiinteistötekniikan huoltopalvelut 2.0

Lue tästä Lab Pro:n kirjoittama artikkeli Huoltoturvan etävalvontajärjestelmästä