Palvelupaketit:

Ilmoitusturva

Ota Ilmoitusturva helpottamaan kiinteistösi asioihin liittyvää tiedottamista

Viesti kiinteistön käyttäjille reaaliajassa.

Ilmoitusturva on palvelu, jonka avulla tavoitat kiinteistösi käyttäjät nopeasti ja tehokkaasti.Ilmoitusturvan kautta voit jakaa kiinteistösi toimintaan liittyviä ilmoituksia kuten tiedotteita vesikatkoista tai huoltotoimenpiteistä. Infoturvaan kuuluivat sekä kiinteistöön sijoitettava infonäyttö että infonäytön yhteydessä käyttöön otettava info-ohjelmisto.

Haluttu ilmoitus lähetetään viestintäohjelmistosta, jonka kautta ilmoitukset kaikille asukkaille, osakkaille ja kiinteistössä toimiville sähköpostilla, kirjeitse ja tekstiviestillä. Huoltoturvan kautta saat ohjelmiston valmiiksi asennettuna ja käyttövalmiina.

Tiedotteet vesikatkoista ja muista huoltotoimista saadaan kaikille osapuolille vaivattomasti, sekä ympäristöystävällisesti. Ilmoitusturvan myötä paperiset tulosteet sekä oviin liimattavat tiedotteet voidaan jättää historiaan. Palvelun käyttöönotto tapahtuu Excel-pohjaisen asukasluettelon sisäänluvulla eli datan siirolla Excelistä Huoltoturvan järjestelmään.

Huoltoturvan sopimusasiakkaana käytössäsi on 24/7 päivystys, joka on valmiina hoitamaan mahdollisia ongelmatilanteita jokaisena viikon päivänä kellon ympäri.

Katso myös palvelut muille kiinteistöille